Eco-classroom at Herne C E Infant and Nursery School in Kent

Early years eco-classroom at Herne C E Infant and Nursery School

Q1: Why did you want to develop a separate learning space?

The design of our current building makes it difficult to find quiet spaces that are not also used as a thoroughfare. We wanted somewhere quiet and informal for smaller groups but to also have the added benefit of a moveable wall so that we can have one large, or two smaller rooms.

Q2: What made The Learning Escape stand out from the other providers?

The look and the build quality.

Q3: What are the biggest benefits you’ve noticed for the pupils and your school/setting/college? As the building has only recently been finished it has not been put to use so far, but we have received much positive feedback from all who have seen it both within school and visitors.

Q4: How did you find working with TG Escapes overall?

The team were really great.  From concept to completion everyone has been very helpful and a pleasure to work with. In particular, our project manager Darren was a great help throughout, as was Ali who managed most of the onsite liaison. 

“From concept to completion everyone has been very helpful and a pleasure to work with.”

5 Bev Stearn, Business Manager (Eco-Classroom customer)