Luxury VIP and Press Area at The O2

Luxury VIP and Press Area at The O2 by The Learning Escape

When architects Barr Gazetas needed a building at the recently re-launched O2 they approached us at The Commercial Escape with the challenge.
They wanted to create a VIP and Press waiting area on a floating pontoon on the Thames.

The aim was to make the special guests feel welcome, relaxed and comfortable and help make their stay a pleasurable one. Guests would use the building while they waited for the river transport.
The Commercial Escape was the perfect solution being a light and simple construction and having the option to extend in the future. Made from sustainable materials and with an excellent energy rating, the building is also eco-friendly and sympathetic to the surrounding area.
The building features high end air conditioning, a zinc roof and security lighting. We were also commissioned to build a security office on the site so their team have a comfortable space as well.
 

"We like to think that this Commercial Escape is the ‘red carpet’ gateway to what has become one of London’s most exciting entertainment venues."

5 (VIP Escape customer)